donderdag 25 februari 2010

Racers aan de overkant

Vrouw rijdt ruim 100 kilometer te hard
Gepubliceerd op 24 februari 2010, 13:26
Laatst bijgewerkt op 24 februari 2010, 14:20
leiden/leiderdorp -
De politie heeft op dinsdagavond rond negen uur een 39-jarige vrouw uit Leiden aangehouden aan de Zijldijk in Leiderdorp nadat zij twee keer door rood was gereden en de maximumsnelheid had overschreden met 101 kilometer.

Die avond wilde een politiewagen optrekken voor een groen stoplicht op de kruising IJsselmeerlaan en Willem de Zwijgerlaan in Leiden toen er een andere wagen hard door rood reed richting Leiderdorp. De agenten moesten een noodstop maken.
De politie ging achter de auto aan en zag dat deze bij het kruispunt Engelendaal en Oude Spoorbaan in Leiderdorp weer door rood reed. Ook reed de auto 161 waar 60 kilometer is toegestaan. Uiteindelijk reed de auto over de Nieuweweg, sloeg linksaf de Zijldijk op en daar werd de bestuurster aangehouden nabij een horecagelegenheid.
De vrouw verklaarde niet te hebben gezien dat het stoplicht op de Willem de Zwijgerlaan op rood stond en toen zij zich realiseerde dat zij een verkeersovertreding had begaan, wilde zij wegrijden voor de politie. Haar rijbewijs en auto zijn in beslag genomen.

Bron: http://www.leidschdagblad.nl/nieuws/regionaal/leidenenregio/article5844650.ece/Vrouw-rijdt-ruim-100-kilometer-te-hard

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.