donderdag 8 oktober 2009

Te koop in onze flat: nummer 61 € 165.000 k.k.


Met prachtig vrij uitzicht over het water van de Zijl. Ruim 4-kamer (TOP) appartement met zonnige balkons op het Oosten en het Westen. Gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen en op slechts een enkele minuut fietsen van Leiden CS en de gezellige binnenstad. Winkels en scholen in de nabijheid en op steenworp afstand van sportcomplex "De Zijl".

Indeling: entree, lichte woonkamer v.v. laminaatvloer (3.5m x 6.55m), dubbel glas en loopdeur naar balkon v.v. houten vlonders en fraai uitzicht over de Zijl. Open keuken met gaskookplaat, electrische oven en afzuigkap. Vanuit de keuken heeft men toegang naar het West balkon.

Gang met meterkast/berging, toilet met fonteintje, Vaste kast met opstelplaats CV ketel Remeha VR bouwjaar 2003.

2 verzorgde slaapkamers aan de achterzijde (beide 4m x 2m) waarvan één met vaste kastruimte en één met toegang naar balkon. Grote ouderslaapkamer (3m x 4.05m) aan de voorzijde v.v. kunststof kozijn met dubbele beglazing. Badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Woonoppervlakte 80 m2. Nette berging v.v. electra in de onderbouw. Actieve VVE, bijdrage ad € 93,= p.mnd. Oplevering kan snel. Kortom ideaal starters appartement! Dit appartement komt in aanmerking voor koopsubsidie, een besparing tot circa € 100 op uw hypotheeklasten is mogelijk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.